Varning

Artiklarna utdrag på denna webbplats rapport om tillståndet i branschen som ses av mainstream media, och återspeglar inte nödvändigtvis yttrandet officerare ILWU Coast Longshore Division.

Senator Isadore Hall: PMA har visat villighet att offra den ekonomiska återhämtningen

Senator Isadore Hall, III (D - South Bay) har släppt följande uttalande om Pacific Maritime Association (PMA) beslut att stänga fartyget lastning och lossning på West Coast hamnar i helgen:

Isadore Hall III

Isadore Hall III

"Jag är mycket oroad och besviken i Stilla Sjöfarts Associations (PMA) senaste vårdslöst och oansvarigt beslut att avbryta verksamheten vid hamnar längs västkusten i helgen.

Kaliforniens hamnar driver vår statens och vår nations ekonomi. Hamnen i Los Angeles, som är i mitt distrikt och grann hamn Long Beach är de mest trafikerade hamnar i USA. De varor som importeras och exporteras ut ur dessa två portar ensam foder, kläder och leverera viktiga varor till människor över vårt land och i hela världen.

De senaste åtgärder av PMA visar en flagrant brist på respekt för de arbetstagare som har byggt vårt Kaliforniens hamnsystem, för små, medelstora och stora företag över hela landet som är beroende av stabila och pålitliga varor rörelse och för ekonomisk trygghet att dessa portar ger till vår nation.

Istället för att arbeta konstruktivt med ILWU, Lokala 13 mot en rättvis och ansvarsfull kontraktsarbete har PMA valt att orättvist straffa arbetstagarna och har visat vilja att offra stora ekonomiska återhämtningen pågår för egen ekonomisk vinning.

PMA har ingått ett mycket farligt och onödigt spel. Kaliforniens och USA: s ekonomiska trygghet är ingen lek - det är central för vår nationella säkerhet och ekonomiska välfärd nationer och kontinenter i hela världen. Jag kräver att PMA ompröva sitt beslut att avbryta hamnverksamhet i helgen, öppna våra hamnar, åter inleda förhandlingar i god tro med ILWU, Lokala 13 och sluta vara ett hinder för Kaliforniens ekonomiska återhämtning. "

Isadore Hall, III, representerar Kaliforniens 35th senaten distrikt som omfattar gemenskaperna av Carson, Compton, Gardena, Harbor Gateway, Hawthorne, Inglewood, Lawndale, Lennox, Lynwood, North Long Beach, Rancho Dominguez, Rancho Palos Verdes, San Pedro, South Los Angeles, Torrance, Watts / Willowbrook och Wilmington.

Del

Hitta andra nyheter om detta ämne genom att klicka på taggarna och kategori nyckelord ovan.