Ansvarsfriskrivning

Artiklarna utdrag på denna webbplats rapport om tillståndet i branschen som ses av mainstream media, och återspeglar inte nödvändigtvis yttrandet officerarna i ILWU Coast Longshore Division.

ILWU talar fint över september protester

 On Sept. 30, Leighton imposed the $250,000 fine, which was about $42,000 less than EGT and the NLRB had requested. Above, Local 21 members stand outside the Cowlitz County Hall of Justice on Sept. 26 offering peaceful surrender on any warrants for the demonstration on Sept. 7. Photo by Dawn Des Brisay

Den 30 september, Leighton införde $ 250.000 böter, vilket var ungefär $ 42.000 mindre än EGT och NLRB hade begärt. Ovan Lokala 21 medlemmar står utanför Cowlitz County Hall of Justice erbjuder lugn kapitulation om eventuella optioner för demonstrationen den september 7 Foto av Dawn Des Brisay

I ett register i måndags, hävdade advokater att Internationella Longshore and Warehouse Union inte bör hållas i förakt för två händelser som ägde rum i EGT spannmålsterminal i hamnen i Longview 7 september och 8.

US District Court Judge Ronald B. Leighton beordrade på onsdagen att facket kan hålla bort att betala böterna, i väntan på överklagande. Facket måste lägga en $ 250.000 obligation inom två veckor, säger Leighton.

Den amerikanska nionde District Court of Appeals i San Francisco kommer att höra överklagandet. Ett datum har inte ställts in.

Den 30 september, Leighton införde $ 250.000 böter, vilket var ungefär $ 42.000 mindre än EGT och NLRB hade begärt. Böterna täcker skador på egt terminal och övertidskostnader för lokala brotts enforcment.

Från Daily News

Dela

Hitta andra nyheter om detta ämne genom att klicka på taggarna och kategori nyckelord ovan.