Mohim

Artikujt Excerpted në këtë raport vend mbi gjendjen e industrisë së parë si nga mediat kryesore, dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht mendimin e oficerëve të Divizionit të Longshore ILWU Coast.

Blerja e re Yara në Amerikën Latine

Yara International ASA ka hyrë në një marrëveshje për të blerë OFD Holding Inc (OFD) nga Omimex Resources Inc, për një vlerë ndërmarrje nga 425 milionë dollarë. Fituar të biznesit përfshin objekte të prodhimit në Kolumbi dhe kompanitë e shpërndarjes në të gjithë Amerikën Latine.

Kompanitë kryesore të përfshira në transaksion janë Abocol (Kolumbi), Misti (Peru), Omagro (Meksikë), Fertitec (Panama dhe Kosta Rika), Cafesa (Kosta Rika) dhe Norsa (Bolivi). Transaksioni forcon më tej në drejtim të rrymës gjurmë dhe rritjes platformë Yara-së në Amerikën Latine, dhe është shumë komplementar me blerjen e saj të fundit të biznesit BUNGE e plehrave në Brazil.

Më shumë në The Wall Street Transkript

Pjesë

Gjej lajme të tjera mbi këtë temë duke klikuar mbi fjalë kyçe kategori tags dhe më lart.