Mohim

Artikujt Excerpted në këtë raport vend mbi gjendjen e industrisë së parë si nga mediat kryesore, dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht mendimin e oficerëve të Divizionit të Longshore ILWU Coast.

Zgjerimi Panama Canal parë rritjen e vëllimit në 3 porte të mëdha amerikane

Panama Canal

Zyrtarët Panama Canal thonë korsi të tretë në kanal do të sjellë të trafikut të mjaftueshme për të Bregdetin Lindor të rritur 3 portet, jo me 13 që janë gara për të investuar në infrastrukturë.

Kanali i Panamasë, ndërmarrja e një zgjerim 5,25 $-miliard, pret tre portet më të mëdha të SHBA do të merret me një rritje në tregtinë si lumë i lundrueshëm bën vend për anijet më të mëdha, tha Alberto Aleman, zyrtari më i lartë i kanalit të ekzekutivit.

Dy më të thellë, më të gjerë portet përgjatë bregdetit amerikan Lindore dhe një në bregdetin e Gjirit duhet të jetë e mjaftueshme për të trajtuar rritjen e trafikut, në vend të rreth 13 zgjerimet tani e sipër portit, tha Aleman në një intervistë në Panama City.

"East Coast ka shumë porte, dhe anijet enë të madhe nuk do të ndalet në çdo port," tha Aleman.

Nga Buletini Manila

Pjesë

Gjej lajme të tjera mbi këtë temë duke klikuar mbi fjalë kyçe kategori tags dhe më lart.