Mohim

Artikujt Excerpted në këtë faqe Raporto për gjendjen e industrisë si shihet nga mediat kryesore, dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht mendimin e zyrtarëve të Longshore Divizionit të ILWU bregdetare.

Numrat e Tregtisë rritet ndjeshëm në SoCal portet

Numrat e Tregtisë në portet e Los Anxhelos dhe Long Beach, kompleks ngarkuar së kombit portin detar, u rrit ndjeshëm në shkurt në krahasim me të njëjtin muaj të vitit të kaluar, kreditimi forcën për argumentet e disa ekspertëve që besojnë se një shërim më të fortë-se-pritura mund të jenë duke u zhvilluar.

Ajo ishte e treta muaj drejt e rritjes kompleksit portit në krahasim [...]

Aksion

Transportues mallrash norvegjez për të nisur shërbimin në Portin e LA

Një anijeve të vogla fillim-up quajtur containership Co do të nisë shërbimin javore muajin e ardhshëm në Portin e Los Angeles, forcimin e dërgesave nga një rreth 250.000 kontenierë mallrash në vit, zyrtarët njoftuan të premten. Kompania norvegjeze do të veprojë nga TraPac terminali i portit, trajtimin e ngarkesave dërguar direkt nga porti i vogël industrial kinez të Taicang, të vendosura [...]

Aksion

CMA CGM kërkon investitorë të jashtëm

Tretë më e madhe linja të anijeve enë në botë, CMA, CGM, është duke kërkuar të kapitalit nga investitorët e huaj për herë të parë në një përpjekje për të trajtuar një krizë të likuiditetit që po zvarritet për muaj dhe e la atë në gjendje për të përfunduar pagesat për anije të reja. Injeksion Kapitali i freskët është pjesë e një pakete më të gjerë të ristrukturimit të cilat, në qoftë se [...]

Aksion