Ansvarsfraskrivelse

Artiklene hentet på dette nettstedet rapport om tilstanden i bransjen som sett av mainstream media, og reflekterer ikke nødvendigvis den oppfatning av offiserene i ILWU Coast Longshore divisjon.

Rail bil mangel blunts Puget Sound porter 'comeback bud

Fra Bloomberg:

BNSF rail cars Bakken oil


I USA har skipere av korn, kull og andre råvarer fortalt regulatorer av dårlig service fra BNSF, eid av Warren Buffetts Berkshire Hathaway Inc. Det amerikanske bakkekjøretøyer styret i juni beordret jernbaner å rapportere planer for å løse ordrereserven.

Seattle og Tacoma blir hindret i sin push for å gjenvinne markedsandeler fra Canada som motorvogner bestemt for havnene sitte inaktiv på spor over hele USA Pacific Northwest.

Selv som portene, på Washingtons Puget Sound, enige om å konsolidere noen operasjoner etter et århundre med konkurranse, 40- fold vekst i leveransene av råolje fra Bakken oljefeltene er anstreng regionens viktigste jernbaneselskapet Burlington Northern Santa Fe Co, forårsaker forsinkelser som har hjulpet shift trafikk til mindre trafikkerte havner i Canada. I september så mange som 150 grain biler stablet opp i nærliggende jernbane meter, sa Dale Frazier, leder av Seattle Bulk Shipping Inc.

Syltetøy, en del av landsdekkende flaskehalser som har ført til klager fra bønder og granskning fra føderale myndigheter, er kompliserer porter 'innsats for å snu tap i markedsandel til kanadiske havner som har utviklet mer moderne infrastruktur for jernbane forsendelser.

Mer på Bloomberg

Del

Finn andre nyheter om dette emnet ved å klikke på kodene og kategori stikkord ovenfor.