Ansvarsfraskrivelse

Artiklene hentet på dette nettstedet rapport om tilstanden i bransjen som sett av mainstream media, og reflekterer ikke nødvendigvis den oppfatning av offiserene av ILWU Coast Longshore Division.

Ny Yara oppkjøpet i Latin-Amerika

Yara International ASA har inngått en avtale om å kjøpe OFD Holding Inc. (OFD) fra Omimex Resources Inc., for en selskapsverdi på USD 425 millioner. Den overtatte virksomheten omfatter produksjon i Colombia og distribusjonsselskaper over hele Latin-Amerika.

De viktigste selskapene som inngår i transaksjonen er Abocol (Colombia), Misti (Peru), Omagro (Mexico), Fertitec (Panama og Costa Rica), Cafesa (Costa Rica) og Norsa (Bolivia). Transaksjonen styrker ytterligere Yaras nedstrøms fotavtrykk og vekstplattform i Latin-Amerika, og er svært komplementær til sitt siste oppkjøp av Bunge gjødselvirksomhet i Brasil.

Mer på The Wall Street Transcript

Del

Finn andre nyheter om dette emnet ved å klikke på kodene og kategori stikkord ovenfor.