Ontkenning

De artikelen excerpted op deze website verslag over de toestand van de industrie zoals gezien door de mainstream media, en niet noodzakelijkerwijs de mening van de officieren van de ILWU Coast Longshore Division.

Senator Wyden leidt opstand tegen handelswetgeving ... voor nu

Oregon senator Ron Wyden, een vooraanstaande Democratische financier van de handel agenda van president Obama, en meer dan een dozijn andere pro-handel Democraten Senaat stemde tegen een Republikeinse voorstel om de behandeling van wetgeving die Obama fast-track bevoegdheid om handelsakkoorden te onderhandelen zou geven beginnen.

De stemming was 52-45, kort van de 60 stemmen nodig. Na de stemming, Wyden, de rangschikking Democraat op de Senaatscommissie Financiën, probeerde een optimistische noot klinken op de Senaat vloer.

"Ik wil duidelijk zijn ... dat ik ben zeer geïnteresseerd in het werken met de meerderheid leider (senator Mitch McConnell, R-Ky.) ... Om een ​​tweeledige pad terug naar de wetgeving de handel te krijgen op de kortst mogelijke tijd te vinden," Wyden genoemd.

Het is niet duidelijk wat er zal gebeuren. Terwijl de Republikeinen smeulde, Obama opgeroepen Wyden naar het Witte Huis om het lot van de handel wetgeving te bespreken.

Meer bij USA Today

Aandeel

Vind ander nieuws over dit onderwerp door te klikken op de tags en categorie sleutelwoorden hierboven.