Ontkenning

De artikelen excerpted op deze site rapport over de toestand van de industrie zoals gezien door de mainstream media, en niet noodzakelijk de mening van de officieren van de ILWU Coast Longshore Division.

Panamakanaal expansie gezien stimuleren van het volume op 3 grote Amerikaanse havens

Panama Canal

Panamakanaal Ambtenaren zeggen dat de derde rijstrook in het kanaal zal voldoende verkeer naar de oostkust om 3 poorten, niet de 13 die rennen om te investeren in infrastructuur te stimuleren.

Het Panamakanaal, bezig met een uitbreiding van $ 5,25 miljard, verwacht drie grotere Amerikaanse havens zal een stijging van de handel als de waterweg maakt plaats voor grotere schepen te behandelen, zei Alberto Aleman, chief executive officer van het kanaal.

Twee dieper, breder havens langs de Amerikaanse oostkust en een in de Golf kust moet genoeg zijn om de groei van het verkeer, in plaats van de ongeveer 13 havenuitbreidingen nu aan de gang te behandelen, Aleman zei in een interview in Panama City.

"De oostkust heeft veel havens, en de grote containerschepen zijn niet van plan te stoppen bij elke poort," aldus Aleman.

Van de Manila Bulletin

Aandeel

Vind meer nieuws over dit onderwerp door te klikken op de tags en categorie sleutelwoorden hierboven.