Општи услови

На статиите изваден на овој сајт извештај за состојбата на индустријата како што се гледа од страна на мејнстрим медиумите, и не ги одразуваат мислењето на припадниците на ILWU крајбрежје Longshore дивизија.

Последни пораки

Повеќе патници интернат Хаваи врзани Патувања на Западниот брег

Повеќе од 104.000 патници пристигна во острови на бродови - главно од Западниот брег - во првите 11 месеци од минатата година, според најновите податоци на располагање. Тоа е 14,5 отсто повеќе од истиот период во 2010 година. Имаше 59 крстосувачи кои влечат во Хаваи пристаништа во текот на [...]

Сподели

Оглас за работа: Извршен директор, ILWU-PMA планови

Меѓународниот Longshore и Магацински унија - Пацифик Поморски асоцијација планови во моментов бараат Извршен директор, директно пријавување на Одборите на доверители. Во корист планови Канцеларијата, кој се наоѓа во Сан Франциско, Калифорнија, администрира Прамен-Хартли пензиско и благосостојба планови, обезбедување на бенефиции за членовите, нивните подобни издржуваат, пензионери, и на корисниците.

Извршниот директор ќе има [...]

Сподели