Општи услови

Членовите изваден на овој сајт извештај за состојбата на индустријата како што се гледа од страна на мејнстрим медиумите, и не ги одразуваат мислењето на припадниците на ILWU крајбрежје Longshore дивизија.

Последни пораки

Регулатор на ЕУ истражува сад превозот фирми за можна цена одредување

Европската комисија соопшти дека е љубопитство сад превозот компании за евентуално одредување цени. Антимонополски регулаторот е во потрага за тоа како овие фирми ја објави нивната цена се зголемува. На метод за правење на најавите покрена сомневања дека фирмите може да соработувале со секоја друга да Крстоносните цените на некои меѓународни трговски патишта.

Едно лице запознаени [...]

Сподели

TIDEWATER очи јаглен брод договор за Вајоминг, Монтана јаглен

Една компанија која планира да брод Буре речен слив јаглен по реката Колумбија има потпишано писмо на намери со TIDEWATER шлеп линии на Ванкувер, Вашингтон, за превоз услугата.

TIDEWATER ќе работат на tugs и сплав потребни за да се движат на јаглен 218 милји од пристаништето на Мороу на Boardman, Орегон, на терминалот [...]

Сподели