Disclaimer

Artikkeleita lainattu tällä sivustolla kertomus kyseisen teollisuuden näkemä valtamediassa, ja eivät välttämättä edusta mielestä virkamiehet ILWU Coast Longshore Division.

Senaattori Isadore Hall: PMA on osoittanut halukkuutta uhrata talouden elpymistä

Senaattori Isadore Hall, III (D - South Bay) on julkaissut koskevan lausuman Tyynenmeren Maritime Association (PMA) päätös sulkea aluksen lastaus ja purku West Coast satamien tänä viikonloppuna:

Isadore Hall III

Isadore Hall III

"Olen erittäin huolestunut ja pettynyt Tyynenmeren Maritime Association (PMA) viimeisin holtiton ja vastuuton päätös keskeyttää toiminnan satamissa länsirannikkoa pitkin tänä viikonloppuna.

Kalifornian satamat ajaa valtiomme ja kansamme taloutta. Port of Los Angeles, joka on minun alueella ja naapurimaiden Long Beachin satamaan ovat vilkkaimpia satamia Yhdysvalloissa. Tuonti- ja viedään pois näiden kahden sataman yksin rehu, vaatettaa ja toimittaa elintärkeää tavaroita ihmisille ympäri maatamme ja koko maailmassa.

Viimeisimmät toimet PMA osoittaa räikeää piittaamattomuutta työntekijöille, jotka ovat rakentaneet Kalifornian satamajärjestelmän, pienten, keskisuurten ja suurten yritysten eri puolilla maata, jotka ovat riippuvaisia ​​vakaa ja luotettava tavaroiden liikkumista ja taloudellista turvallisuutta, että nämä satamat tarjota kansamme.

Sen sijaan työskennellä rakentavasti ILWU, Local 13 kohti oikeudenmukaista ja vastuullista työsopimuksen, PMA on valinnut epäoikeudenmukaisesti rangaista työntekijöitä ja on osoittanut halukkuutta uhrata suuria talouden elpyminen parhaillaan omaa taloudellista hyötyä.

PMA on solminut hyvin vaarallista ja tarpeetonta peli. Kalifornian ja Yhdysvaltojen taloudellinen turvallisuus ei ole peli - se on keskeinen osa kansallista turvallisuutta ja taloudellista hyvinvointia kansojen ja maanosien kaikkialla maailmassa. Vaadin, että PMA uudelleen päätöstään keskeyttää satamatoiminnan viikonloppuna uudelleen satamien uudelleen aloittaa vilpittömässä mielessä neuvotteluja ILWU, Local 13 ja lakata olemasta este Kalifornian talouden elpymistä. "

Isadore Hall, III, edustaa Kalifornian 35. Senaatti District, joka sisältää yhteisöt Carson, Compton, Gardena, Harbor Gateway, Hawthorne, Inglewood, Lawndale, Lennox, Lynwood, North Long Beach, Rancho Dominguez, Rancho Palos Verdes, San Pedro, South Los Angeles, Torrance, Watts / Willowbrook ja Wilmington.

Osuus

Etsi muita uutisia tästä aiheesta klikkaamalla tunnisteet ja luokka avainsanoja edellä.