Disclaimer

Artikkeleita lainattu tällä sivustolla kertomus kyseisen teollisuuden näkemä valtamediassa, ja eivät välttämättä edusta mielestä virkamiehet ILWU Coast Longshore Division.

Ilmakuvat satamien näyttää mitä PMA ei halua yleisön nähdä

Seuraavat valokuvat osoittavat, kuten ILWU kansainvälinen presidentti Bob McEllrath sanoi äskettäin lehdistötiedote , että on olemassa hehtaarin asfaltti odottaa säiliöitä, jotka istuvat kymmeniä aluksia odottavat puretaan Portit Los Angeles ja Long Beach, ja riittävä tilaa tuhansia kontteja telakat.

PMA on kertonut tiedotusvälineille, että satamat ovat liian täynnä vastaanottamaan lastia, mutta kuvat kertovat toinen juttu. Ja vaikka telakat ovat selkeitä, kuljetusketjun (intermodaalisten purista viennistä energian junat ja alustan pula) jää ruuhkaisilla ulkopuolisista tekijöistä johtuen soveltamisalan ILWU.

Kuvat otettu lauantai 06 helmikuu 2015 kello LB 94 ja LBCT, tiimi longshore työntekijöiden: Pilot Rollo Hartstrom Local 13, ja valokuvaaja Bill Kirk Local 94.

Tammikuun puolivälissä, PMA väitti, että puute laituritilaa kontteja, ja se poistuu yövuorot monessa satamassa.

"PMA lähtee laivoja merellä ja väittämällä ei ole tilaa telakat, mutta on hehtaarin asfaltti vain odottaa konttien aluksiin, ja sadat longshore työntekijöiden valmis purkaa ne", sanoi McEllrath. "Työnantajat ovat tarkoituksellisesti pahentaa nykyisiä ruuhkia kriisin yliotteen klo neuvottelupöytään."

Unionin kuvia meriterminaalien Etelä-Kaliforniassa, jotka osoittavat avara tila, joka voisi helposti mahdu tuhansia kontteja.

PMA on työnantajan yhdistys, jonka suurin jäseniä ovat Tanska-Maersk Line, taiwanilaisen Evergreen Marine, Korean perustuvia Hanjin Shipping, Filippiinit perustuva ICTSI, Japani-pohjainen NYK Line, Hong Kongissa toimiva OOCL, Kiina-pohjainen hiili, ja muut työnantajat perustuu Ranskassa, Norjassa ja maailmanlaajuisesti.

Kansainvälinen Longshore ja Warehouse unioni perustuu San Francisco, Kalifornia., Ja neuvottelee sopimuksen, joka on kattanut longshore työntekijöiden 30 West Coast satamien Kaliforniassa, Oregonissa ja Washington vuodesta 1934.

Osuus

Etsi muita uutisia tästä aiheesta klikkaamalla tunnisteet ja luokka avainsanoja edellä.