Disclaimer

Artikkeleita lainattu tällä sivustolla kertomus kyseisen teollisuuden katsottuna valtamedian, ja eivät välttämättä edusta mielestä virkamiehet ILWU Coast Longshore Division.

Uusi Yara hankinta Latinalaisessa Amerikassa

Yara International ASA on tehnyt sopimuksen ostaa OFD Holding Inc. (OFD) alkaen Omimex Resources Inc., Velaton dollarin 425.000.000. Ostettu liiketoiminta käsittää tuotantolaitoksia Kolumbian ja jakeluyhtiöiden koko Latinalaisessa Amerikassa.

Tärkeimmät yhtiöt sisältyvät kauppa ovat Abocol (Kolumbia), Misti (Peru), Omagro (Meksiko), Fertitec (Panama ja Costa Rica), Cafesa (Costa Rica) ja Norsa (Bolivia). Kauppa vahvistaa edelleen Yaran loppupään jalanjälki ja kasvualustan Latinalaisessa Amerikassa, ja on hyvin täydentää sen osti hiljattain Bunge lannoiteliiketoiminnassa Brasiliassa.

Lisää Wall Street Transcript

Jaa

Etsi muita uutisia aiheesta klikkaamalla tunnisteet ja luokka avainsanoja yllä.