Lahtiütlemine

Artiklid koolitusprogrammist sellel saidil aruande tootmisharu seisundit poolt vaadatuna peavoolu meedia ja ei pruugi kajastada arvamust ametnikud ILWU Coast Longshore Division.

Port of Long Beach astub samme, et lisada šassii

Alates Press telegramm:

Long Beach Harbor Komisjon hääletas ühehäälselt esmaspäeva õhtul vastu pakkumisi huvitatud ettevõtete juhtimisel uue programmi pakkuda autojuhid on oluline varustus, et leevendada liiklusummikuid ümber sadama.

Sadama kava nõuab võitja pakkumisi algselt kasutusele 1000 šassii. Teine 2,000 šassii võiks lisada basseini sadamas ametnike suva. Liikmed International Longshore ja Warehouse Liidu oleks palgatud säilitada šassii.

Rohkem at Press telegramm

Osa

Leia teiste uudiste sellel teemal klõpsates sildid ja kategooria võtmesõnadeks eespool.