Lahtiütlemine

Artiklid koolitusprogrammist sellel saidil aruande tootmisharu seisundit poolt vaadatuna peavoolu meedia ja ei pruugi kajastada arvamust ametnikud ILWU Coast Longshore Division.

ILWU pressiteates: Port tööandjate tühistada kõnelused ja tühikäigu laevad

Liit kutsub tööandjaid üles töötama laevadel, pakkuda lasti ja taasalustada kõnelusi

SAN FRANCISCO, CA (11. veebruar 2011) - Täna, Pacific Maritime Association (PMA), konsortsium rahvusvahelised korporatsioonid, teatas Rahvusvaheline Longshore ja Warehouse Liidu (ILWU), et laevad ei töötanud West Coast Sadamad neli Järgmise viie päeva.

See tegevus tähistab teist korda vähem kui nädal, et tööandjad on tegevusetult laevad.

Sama rühm peamiselt välisosalusega ettevõtete tühistatakse ka läbirääkimisistungi kavas täna 01:00 koos ILWU on läbirääkimiste komitee. Tööandjad ei ole endast saadaval läbi rääkida, sest Möödunud nädala reedel.

"See on selleks, tööandjate panna majanduslikku survet meie liikmed ja saada mõjuvõimu lepingu läbirääkimised," ütles ILWU President Robert McEllrath. "Liit seisis valmis läbirääkimisteks, nagu me oleme olnud viimased mitu päeva."

Samal ajal, et PMA teatas oma tegevust ja tühistatud tänane läbirääkimiste PMA avalike suhete firma pressiteate, et äärmiselt mischaracterizes ILWU praegune positsioon läbirääkimistel.

"Meile tundub, et tööandjad üritavad saboteerida läbirääkimisi," ütles McEllrath. "Nad ei ole lihtsalt haiget töötajate, perede ja kogukondade," ütles ta, "mida meie tööandjad teevad on halb tööstuse ja USA majandus."

Faktid:

  • Lõpetamist laeva tegevuse algatas tööandjate ja ei ole streigi töötajaid.
  • Longshore töötajate teenida suurepäraseid eeliseid ja hea tunnipalk alates $ 26- $ 41 tunnis. Enamik töövõimetuid täis 2000 tundi, tavaline tööaasta. Tüüpiline tasu kogenud longshore töötaja on $ 83.000. Longshore töö on väga ohtlikud, kusjuures suremuskordaja ületavad politsei- ja tuletõrjujaid.

# #

Osa

Leia teiste uudiste sellel teemal klikates sildid ja kategooria võtmesõnad eespool.