Lahtiütlemine

Artiklid koolitusprogrammist sellel saidil aruande tootmisharu seisundit poolt vaadatuna peavoolu meedia ja ei pruugi kajastada arvamust ametnikud ILWU Coast Longshore Division.

"Kaevetööd tõde" kohta Nicaragua Canal

Nicaragua Canal Protest

Mitu tuhat meeleavaldajat, karjub "Me ei taha, et Hiina", protesteeris Managua, kapitali, hoolimata politsei jõupingutusi, et hoida neid oma küladesse, aktivistid öelda. Paadimeeste Punta Gorda Kariibi mere rannikul on keeldunud parvlaeva rasketehnika kasutada ehitust alustada, kartes oma elatist saab kahjustatud.

Alates artikkel subtiitritega "hiina ehitus algab,-kuid mida?" selle nädala Economist:

On 22. detsember kummaline paar - Nicaragua vasakpoolne valitsus ja Hiina sündinud telekommunikatsiooni suurärimees - ütlevad, et nad hakkavad realiseerimise unistus, et on võlutud Nicaragua põlvkondade: ehituse inter-ookeanilise kanal rivaali Panama. Vastavalt Manuel Coronel, aastais, kes jookseb Canal Authority, nende kavatsused on nüüd väljaspool kahtlust. "Kui pruut ja peigmees määrata kuupäev, siis tean, et see tõsine," ütleb ta.

Aga küsida härra Coronel just seal, kus ehitus algab ja kes selle eest maksma, ja tal ei ole vastuseid. Samuti ei HKND, Hong Kong põhinev ettevõte juhivad Wang Jing, mis on ehitada $ 50000000000 veetee. Projekt on salaja, sest Nicaragua rahvusassamblee andis 50-aastase kontsessiooni HKND 2013. No teostatavusuuring, keskkonnamõjude hindamise aruande, ärimudeli või rahastamiskava ei ole veel vabastatud. Selle asemel, et tulla platitudes alates Sandinista valitsus Daniel Ortega, kuidas see toob töökohtade kullaauk ja lõpp vaesusele.

Seni on toonud nii palju hirmu kui lootus. Kuna Hiina keelt kõnelev inspektorid, mida toetab Nicaragua sõdurid ja politsei alustas hinnata maa ja maja kanali ääres kavandatud 278km (172-miil) liinil paar kuud tagasi, talupojad kardavad oma maa on võõrandatud on võtnud tänavatel 16 korda.

Lugege ülejäänud selles Economist link

Osa

Leia teiste uudiste sellel teemal klikates sildid ja kategooria võtmesõnad eespool.