Lahtiütlemine

Artiklid koolitusprogrammist sellel saidil aruande selle tootmisharu olukorda nagu seda mainstream meedia ja ei pruugi kajastada arvamust ametnikud ILWU Coast Longshore Division.

Uus Yara omandamine Ladina-Ameerikas

Yara International ASA sõlminud kokkuleppe omandada OFD Holding Inc (OFD) alates Omimex Resources Inc ettevõtte puhul, väärtus 425 miljonit dollarit. Omandatud ettevõte koosneb tootmisüksused Colombia ja levitamise ettevõtetele kogu Ladina-Ameerikas.

Peamised ettevõtted tehingus on Abocol (Colombia), Misti (Peruu), Omagro (Mehhiko) Fertitec (Panama ja Costa Rica), Cafesa (Costa Rica) ja Norsa (Boliivia). Tehing tugevdab Yara on allavoolu jalajälg ja kasvu platvormi Ladina-Ameerikas ja on ka täiendavad oma äsja soetatud Bunge väetis äri Brasiilias.

Rohkem Wall Street Transcript

Aktsia

Leia muid uudiseid sellel teemal klõpsates silte ja kategooria võtmesõnad eespool.