Disclaimer

Artiklerne uddrag på dette websted rapport om status for branchen som set af mainstream medier, og afspejler ikke nødvendigvis udtalelse fra politiet i den ILWU Coast Longshore Division.

Senator Isadore Hall: PMA har vist villighed til at ofre den økonomiske genopretning

Senator Isadore Hall, III (D - South Bay) har udgivet følgende erklæring vedrørende Pacific Maritime Association (PMA) beslutning om at lukke fartøj lastning og losning på West Coast havne denne weekend:

Isadore Hall III

Isadore Hall III

"Jeg er meget bekymret og skuffet i Stillehavet Maritime Association (PMA) seneste hensynsløs og uansvarlig beslutning om at suspendere aktiviteten på havnene langs vestkysten i denne weekend.

Californiens havne drive vores stats og vores nations økonomi. Havnen i Los Angeles, som er i mit distrikt og den nærliggende havn Long Beach er de travleste havne i USA. De varer, der importeres og eksporteres ud af disse to havne alene mad, tøj og leverer vitale varer til folk over hele vores land og i hele verden.

De seneste tiltag fra PMA viser en åbenlys foragt for de arbejdere, der har bygget vores Californiens havnesystem for de små, mellemstore og store virksomheder i hele landet, der er afhængige af stabile og pålidelige varer bevægelse og for den økonomiske sikkerhed, at disse havne stiller til vores nation.

I stedet for at arbejde konstruktivt med ILWU, Lokalt 13 mod en retfærdig og ansvarlig ansættelseskontrakt har PMA valgt at uretfærdigt straffe arbejdere og har vist vilje til at ofre det store økonomiske opsving i gang for deres egen økonomiske fordel.

PMA har indgået en meget farlig og unødvendig spil. Californiens og USAs økonomiske sikkerhed er ingen spil - det er centralt for vores nationale sikkerhed og den økonomiske velfærd nationer og kontinenter i hele verden. Jeg kræver, at PMA genoverveje sin beslutning om at suspendere port aktivitet i denne weekend, genåbne vores havne, re-indlede forhandlinger i god tro med ILWU, Lokalt 13 og stoppe med at være en barriere for Californiens økonomiske genopretning. "

Isadore Hall, III, repræsenterer Californiens 35. Senatet District, der omfatter samfundene i Carson, Compton, Gardena, Harbor Gateway, Hawthorne, Inglewood, Lawndale, Lennox, Lynwood, North Long Beach, Rancho Dominguez, Rancho Palos Verdes, San Pedro, South Los Angeles, Torrance, Watts / Willowbrook og Wilmington.

Andel

Find andre nyheder om dette emne ved at klikke på tags og kategori nøgleordene ovenstående.