Disclaimer

Artiklerne uddrag på dette websted rapport om status for branchen som set af mainstream medier, og afspejler ikke nødvendigvis udtalelse officerer ILWU Coast Longshore Division.

ILWU pressemeddelelse: Port arbejdsgivere annullere foredrag og tomgang fartøjer

Union opfordrer arbejdsgiverne til at arbejde fartøjer, levere fragt & genoptage forhandlinger

SAN FRANCISCO, CA (Februar 11, 2011) - i dag, Stillehavet Maritime Association (PMA), et konsortium af internationale virksomheder, meddelte Den Internationale Longshore og Warehouse Union (ILWU), at skibe, der ikke vil blive arbejdet på West Coast Ports fire af næste fem dage.

Denne handling markerer anden gang på mindre end en uge, at arbejdsgiverne har inaktiv skibe.

Den samme gruppe af overvejende udenlandsk ejede selskaber også aflyst en forhandlingsmøde planlagt i dag for 01:00 med ILWU s forhandlingsudvalg. Arbejdsgiverne har ikke stillet sig til rådighed for at forhandle siden fredag ​​i sidste uge.

"Dette er et forsøg på af arbejdsgiverne til at lægge økonomisk pres på vores medlemmer og for at få indflydelse på kontrakt samtaler," siger ILWU præsident Robert McEllrath. "Unionen står ved klar til at forhandle, som vi har været i de sidste mange dage."

På samme tid, som PMA annoncerede denne handling og annulleret dagens forhandlinger, PMA offentlige relations firma udsendte en pressemeddelelse, der groft mischaracterizes ILWU nuværende forhandlingsposition.

"Det forekommer os, at arbejdsgiverne forsøger at sabotere forhandlingerne," sagde McEllrath. "De er ikke bare ondt arbejdere, familier og samfund," sagde han, "hvad vore arbejdsgivere gør, er dårligt for branchen og den amerikanske økonomi."

Fakta:

  • Ophør af fartøjets operationer blev indledt af arbejdsgivere, og er IKKE en strejke blandt arbejderne.
  • Longshore arbejdere tjener fremragende fordele og gode timelønninger spænder fra $ 26- $ 41 per time. De fleste er i stand til at arbejde en fuld 2000 timer i et normalt arbejde om året. Den typiske løn for en erfaren longshore arbejdstager $ 83,000. Longshore arbejde er yderst farligt, med dødelighed overstiger de af politi og brandfolk.

# # #

Del

Find andre nyheder om dette emne ved at klikke på tags og kategori nøgleordene ovenstående.