Disclaimer

Artiklerne uddrag på dette websted rapport om status for branchen som set af mainstream medier, og afspejler ikke nødvendigvis udtalelse fra politiet i den ILWU Coast Longshore Division.

Ny Yara erhvervelse i Latinamerika

Yara International ASA har indgået aftale om køb af OFD Holding Inc. (OFD) fra Omimex Resources Inc., for en enterprise value på 425 mio. Den overtagne virksomhed omfatter produktionsfaciliteter i Colombia og distributionsvirksomheder i hele Latinamerika.

De vigtigste selskaber er inkluderet i transaktionen, er Abocol (Colombia), Misti (Peru), Omagro (Mexico), Fertitec (Panama og Costa Rica), Cafesa (Costa Rica) og Norsa (Bolivia). Transaktionen styrker yderligere Yaras downstream fodaftryk og vækst platform i Latinamerika, og er yderst supplerer sin nylige overtagelse af Bunge s gødning forretning i Brasilien.

Mere på The Wall Street Transcript

Andel

Find andre nyheder om dette emne ved at klikke på tags og kategori nøgleordene ovenstående.