Disclaimer

Artiklerne uddrag på dette websted rapport om situationen i branchen som set af mainstream medier, og afspejler ikke nødvendigvis udtalelse fra officerer af ILWU Coast Longshore Division.

NLRB gentager ICTSI s ensidige beskyldninger i klage

EU vil bekæmpe afgifter det virkelige problem er, at ICTSI lader hånt flere domme udstedt mod virksomheden for ikke at følge sin overenskomstdækket

PORTLAND, OR (16 Juni 2012) - The ILWU stærkt tilbageviser påstandene i artiklen offentliggjort i Oregonian i dag, og har disse yderligere bemærkninger:

NLRB Klagen omfatter ensidige beskyldninger, der bygger på ICTSI version af begivenhederne, der endnu ikke er blevet testet af en dommer af nogen art.

Hvad er ubestridt her er, at ICTSI underskrevet onto coastwide overenskomstdækket PCL & CA, og villig til at overholde dens vilkår. Nu ICTSI ønsker at vælge og vrage, hvilke bestemmelser til at overholde og til at ignorere.

ICTSI åbenlyst lader hånt flere domme udstedt mod den under sit kollektiv overenskomst med ILWU. Hele vestkysten Longshore industri - union og arbejdsgivere - har forenet i opposition til ICTSI s renegade adfærd og har i fællesskab indgivet en retssag ved en føderal domstol søge nedlæggelse lindre og overholdelse af kontrakten. ICTSI afvisning af at overholde betingelserne i aftalen, at det underskrevet onto har en skadelig indvirkning på hele Vestkysten industrien og for næsten 80-årige overenskomstforhandlinger mellem PMA og ILWU.

Den ILWU ikke er involveret i en afmatning, i modsætning til den propaganda, der forfægtes af havnen. Fredagens netto produktionstal blev godt inden for normen. Dampskib linjer er PMA medlemmerne selv, og er part i retssag mod ICTSI. De har en forpligtelse, som ICTSI, for at sikre fuld overholdelse af aftalen. Dampskibet virksomheder har givet skriftlig instruktion til ICTSI at opfylde på deres vegne til alle betingelserne i ILWU / PMA overenskomstdækket. ICTSI har nægtet deres anvisninger. Hvis dampskibsselskaber forlader Portland det er på grund af ICTSI, ikke ILWU.

Det er uheldigt, at NLRB er at tillade sig selv at blive brugt af ICTSI til at forsøge at maskere sin ulovlige adfærd.

For mere information:

Del

Find andre nyheder om dette emne ved at klikke på tags og kategori nøgleordene ovenfor.