Renúncia

Els articles extrets en aquest lloc web: notificar sobre l'estat de la indústria com es veu en els mitjans de comunicació, i no reflecteixen necessàriament l'opinió dels funcionaris de la Divisió d'Estibadors Costa ILWU.

Programa de concessió portuària brasilera avança

Extractes del Diari de Comerç:

Després de més de 18 mesos de retard, la tan anunciada primera fase del programa de concessió de port de més de Brasil de 10 mil milions de reals (3.360 $ milions) va rebre el vistiplau per a procedir des del Tribunal de Contas da União.

El TCU, un organisme de control amb seu a Brasília sobre els processos nacionals i internacionals de concessió, en l'últim any té sis vegades van anunciar que anava a concloure les seves investigacions i permetre que el pla original per a una sèrie d'esmenes ,, només per canviar d'opinió i seguir investigant. Molts afirmen les prevaricacions van ser inspirats políticament, mentre que altres han declarat que el document d'oferta inicial va ser tan mal redactat i políticament esbiaixades sí que una llarga investigació, interminable era inevitable.

Amb la llum verda donada pel TCU, el procés s'obrirà per a l'adjudicació de concessions a 26 terminals a Sants i Pará.

Més al Journal of Commerce

Quota

Troba altres notícies sobre aquest tema fent clic a les etiquetes i paraules clau categoria anteriors.