Renúncia

Els articles extrets en aquest lloc web: notificar sobre l'estat de la indústria com es veu pels mitjans de comunicació, i no reflecteixen necessàriament l'opinió dels funcionaris de la Divisió d'Estibadors Costa ILWU.

Senador Isadore Hall: PMA ha demostrat la seva voluntat de sacrificar la recuperació econòmica

Senador Isadore Hall, III (D - Badia Sud) ha publicat la següent declaració respecte a (PMA) la decisió de l'Associació Marítima del Pacífic per apagar la càrrega i descàrrega de vaixells en els ports de la costa oest d'aquest cap de setmana:

Isadore Hall III

Isadore Sala III

"Estic molt preocupat i decebut de l'Associació Marítima del Pacífic (PMA) última decisió imprudent i irresponsable de suspendre l'activitat en els ports al llarg de la costa oest d'aquest cap de setmana.

Ports de Califòrnia amb cotxe l'economia de la nostra nació del nostre estat i de. El Port de Los Angeles, que està en el meu districte i el veí port de Long Beach són els ports més actius als Estats Units. Els béns que s'importen i exporten fora d'aquests dos ports només alimentar, vestir i subministren béns vitals per a la gent de tot el nostre país i arreu del món.

Les últimes mesures adoptades pel PMA mostren un flagrant menyspreu pels treballadors que han construït el nostre sistema de port de Califòrnia, per a les empreses petites, mitjanes i grans de tot el país que es basen en el moviment de mercaderies estables i fiables i per a la seguretat econòmica que aquests ports proporcionen a la nostra nació.

En lloc de treballar de forma constructiva amb ILWU, Local 13 cap a un contracte de treball just i responsable, el PMA ha decidit penalitzar injustament als treballadors i ha demostrat la seva voluntat de sacrificar la gran recuperació econòmica actualment en curs per al seu propi benefici econòmic.

El PMA ha entrat en un joc molt perillós i innecessari. La seguretat econòmica de Califòrnia i els Estats Units "no és un joc - és fonamental per a la nostra seguretat nacional i al benestar econòmic de les nacions i els continents de tot el món. Exigeixo que el PMA reconsideri la seva decisió de suspendre l'activitat portuària aquest cap de setmana, torneu a obrir els nostres ports, tornar a entrar en negociacions de bona fe amb ILWU Local 13, i deixar de ser un obstacle per a la recuperació econòmica de Califòrnia ".

Isadore Hall, III, representa al Districte Senatorial 35 ª de Califòrnia, que inclou les comunitats de Carson, Compton, Gardena, Harbor Gateway, Hawthorne, Inglewood, Lawndale, Lennox, Lynwood, North Long Beach, Ranxo Domínguez, Rancho Palos Verdes, Sant Pere, al sud dels angeles, Torrance, Watts / Willowbrook i Wilmington.

Quota

Troba altres notícies sobre aquest tema fent clic a les etiquetes i paraules clau categoria anteriors.