Renúncia

Els articles extretes en aquest lloc: notificar sobre l'estat de la indústria, com es veu pels mitjans de comunicació, i no reflecteixen necessàriament l'opinió dels funcionaris de la Divisió d'Estibadors Costa ILWU.

Ampliació del Canal de Panamà vist augmentar el volum en 3 grans ports dels Estats Units

Panama Canal

Funcionaris del Canal de Panamà diuen que el tercer carril al canal portarà suficient trànsit a la Costa Est per impulsar 3 ports, i no els 13 que s'afanyen a invertir en infraestructura.

El Canal de Panamà, la realització d'una expansió de $ 5,25 mil milions, espera que els tres ports més grans d'Estats Units s'encarregarà d'un augment en el comerç com la via fluvial dóna cabuda a vaixells més grans, va dir Alberto Alemany, director general de la cadena.

Dos profunds ports, més àmplies al llarg de la costa Est dels EUA i un a la costa del Golf haurien de ser suficients per manejar el creixement en el trànsit, en lloc dels aproximadament 13 expansions portuàries en curs, va dir Alemany en una entrevista a la Ciutat de Panamà.

"La costa est té molts ports, i els grans vaixells portacontenidors no van a parar a cada port", va dir Alemany.

Des del Manila Bulletin

Quota

Cercar altres notícies sobre aquest tema fent clic a les etiquetes i paraules clau de categoria superiors.